21 augustus – Lowlands | Pukkelpop | Heideweek | EK Zandsculpturen

Wie wordt Europees kampioen? Vandaag zal om 17.15 de winnaar bekend worden gemaakt van de 4de editie Europese Kampioenschappen Zandsculpturen in Zandvoort aan Zee.
Alle deelnemende kunstenaars werken met het zelfde thema namelijk “Van Gogh en Tijdgenoten”, dit vanwege het Vincent van Gogh herdenkingsjaar.
Wil je het eindresultaat vandaag bekijken? Ga dan naar Zandvoort aan Zee! Er staan trouwens ook sculpturen in Haarlemmermeer omdat deze gemeente dit jaar het 160 jarige bestaan viert.

Lowlands 2015

Vandaag begint de 23 editie van Lowlands 2015, voluit “A Campingflight to Lowlands Paradise”; drie dagen vol muziek, dans, kunst en cabaret.  De locatie is op Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen.
Overnacht jij op de camping? Houd er dan rekening mee dat er géén elektriciteit is op de campings, ook niet op de Camper Camping. Je mobiel kun je op het terrein opladen.

Wat is wijsheid? Met de auto, trein of bus naar Lowlands?

Voor een parkeerplaats voor je auto te parkeren, en je hebt niet in de voorverkoop een parkeerticket gekocht, betaal je €25,00. Let op, wel contant betalen want pinnen kan niet.
Een NS Lowlands retourtje kost je €19,00, inclusief de pendelbus van station Lelystad of Dronten.
Met Event Travel, de bus!, rijd je vanuit heel Nederland tot aan de polsbandjestent. Er zijn maar liefst 77 opstapplaatsen, klik hier voor het overzicht.

Pukkelpop 2015

Sinds gistermiddag is in België Pukkelpop 2015 begonnen. Heb je nog geen toegangskaarten dan kan je Pukkelpop op je buik schrijven want alle tickets zijn verkocht. Maar er is nog een kans, kijk eens op PKP Ticket Meet-Up Page. Dit is de officiële beveiligde pagina van Pukkelpop waarop mensen die een ticket over hebben deze kunnen aanbieden. Alleen via deze pagina kan de naam op het ticket gewijzigd worden en dat is zeer belangrijk want alleen de persoon die vermeld staat op het festivalticket, krijgt toegang tot het festival.

Koop je een ticket via de PKP Ticket Meet-Up Page dan krijg je automatisch een campingticket voor Camp Site B toegewezen. Hoe mooi is dat! Locatie is: het festivalterrein op de Kempische Steenweg in Kiewit, Hasselt (België).

80 jaar Heideweek

Heideweek is een gratis toegankelijke feestweek in de gemeente Ede die vanavond muzikaal geopend wordt op het Marktplein. The Music Network, The Euro’s, Jill Helena, Nielson en Xander de Buisonjé zullen optreden.
De rest van de week staat bol van de evenementen, ik zal er een paar opnoemen:
– zaterdagavond/nacht dance muziekfestijn op de markt
– korenfestival op zondagmiddag
– maandag van 20.00 tot 23.00 een Drive-In Filmavond op het marktplein.

Wil je weten wat er heel de week te doen is? Klik hier.

Zet in je agenda: De Paarste 4-daagse van Nederland!

Deze 4-daagse, die begint op woensdag 26 augustus, is echt een aanrader. Je wandelt door prachtige Gelderse natuurgebieden en tegelijkertijd steun je een goed doel namelijk Spieren voor Spieren! De start en finish is bij Restaurant Vroeger, Otterloseweg 40, 6718 ZM Ede.
Let op! Parkeren mag alleen op het parkeerterrein van de Schuilplaats op de Otterloseweg 18a.

Er is de aankomende dagen weer genoeg te doen! 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.