23 september – Wereld Bi Visibiliteits Dag | Jom Ki(p)poer | Wat staat er te gebeuren op 23 september?

Dit jaar begint de astronomische herfst op het noordelijk halfrond vandaag om 10.20. Wat vertellen de weerspreuken ons:
1) Schijnt herfstmaands zon met zomerkracht, maakt veelal wintermaand ook zacht.
2) Als de wilde ganzen vroeg in de herfst van het oosten naar het westen vliegen, komt er een strenge winter.
3) De herfst met nevel doortrokken, toont een winter met sneeuwvlokken.

Wereld Bi Visibiliteits Dag

Sinds 1999 wordt jaarlijks op 23 september de “World Bi Visibility Day”, in het Nederlands de Wereld Bi-Visibiliteits Dag of Wereld Bidag, georganiseerd. Deze dag draait om de zichtbaarheid en emancipatie van biseksuelen mannen en vrouwen. Deze groep heeft dagelijks te maken met discriminatie en vooroordelen, niet alleen onder hetero’s ook onder de gay’s.

Over de thema’s transgenderrechten, homofobie en transfobie heb ik blogs geschreven. Klik hier voor de blog over transgenderrechten, klik hier voor de blog over homofobie en transfobie.

Jom Kip(p)oer – Grote Verzoendag

De belangrijkste dag van het joodse jaar is Jom Kipoer. Je probeert namelijk op Jom Kipoer met jezelf, je medemens en God in het reine te komen; deze dag loopt van zonsondergang tot zonsondergang. Tijdens dit etmaal werkt men niet, wordt er niet gegeten of gedronken en men onthoudt zich ook van seksuele omgang. Als de dag is afgelopen komen mensen bijeen om samen “aan te bijten”, eten na het vasten. Traditionele gerechten zijn koffie met kaneel, haring-bietensalade en viskoekjes.

Wat staat er te gebeuren op 23 september?

Als je alles moet geloven wat je leest op internet dan zou ik nu meteen iedereen waarschuwen. Vandaag staat er volgens complottheorie-aanhangers van alles te gebeuren en dat wordt allemaal met toevalligheden aan elkaar verbonden. De 4 meest voorkomende toevalligheden zijn:

1) Waarom gaat de Paus precies op de dag van Jom Kipoer naar Amerika voor een ontmoeting met de president van de VS? Volgens de complottheorie spreken de twee mannen vandaag over het oprichten van een Wereldreligie en een Nieuwe Wereld Orde.
Vervolgens spreekt Paus Franciscus op 24 september, als eerste Paus ooit, het Amerikaanse congres toe en op 25 september houdt de Paus een toespraak in het hoofdkantoor van de VN. In beide gevallen gaat de Paus, volgens de complottheorie aanhangers, uitleggen wat de Nieuwe Wereld Orde inhoudt.

2) Maanden lang gingen er geruchten dat er een astroïde impact zou plaats vinden in de maand september. NASA laat in een persbericht weten dat de aarde niet bedreigd wordt door een asteroïde en dat de wereld in september niet vergaat. “Er is geen wetenschappelijke basis, noch bewijs dat een asteroïde of ander ruimteobject tussen 15 en 28 september de aarde zal raken”, aldus NASA.

3) Operatie Jade Helm 15, is een militaire oefening die begon op 15 juli en eindigde op 15 september. Alleen de naam al geeft reden tot bezorgdheid., “Jade” zou een verwijzing zijn naar China en Helm is een acroniem voor “Homeland Eradication of Local Militants” (“Binnenlandse Uitroeiing van Lokale Militanten”) volgens Alex Jones een Texaanse radio presentator en samenzwering theoreticus.
Ook zou deze grote militaire oefening “psychologisch” zijn; het Amerikaanse volk laten wennen aan militaire troepen in de straten zodat ze niet beseffen wanneer er daadwerkelijk een invasie plaatsvindt.

4) De leden van de Illuminati waarschuwen elkaar met verborgen berichten, zelfs Madonna zit in het complot. Voordat het lied “Ghosttown” begint zie je in veel talen het woord “waarschuwing” voorbij komen. Deze boodschap is bedoeld voor alle leden van de Illuminati, wereldwijd.

Wat je gelooft beslis je zelf, maar ik kan met een gerust hart zeggen: tot morgen!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.