7 februari – Dag van de Politiek | (Anti-) Valentijnsweek

Dag van de Politiek 

Speciaal voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar wordt in de gemeente Middelburg door de Middelburgse gemeenteraad de Dag van de Politiek georganiseerd. Over 43 dagen zijn gemeenteraadsverkiezingen en dat was voor de Middelburgse gemeenteraad de reden om voor de derde keer de Dag van de Politiek te organiseren. Deels om uit te vissen wat de jeugdige inwoners van haar gemeente belangrijk vindt en deels om hen te enthousiasmeren voor de politiek. Tijdens de Dag van de Politiek gaan jongeren in gesprek met de Middelburgse raadsleden en kunnen ze een mediatraining volgen. Rond de klok van vijven zal DJ Robenti de dag muzikale afsluiten.

Rose Day markeert het begin van de Valentijnsweek*

De echte romantici hebben het de week voor Valenijnsdag druk, elke dag van deze week (7 – 14 februari) staat in het teken van je aanstaande Valentijn geeft. Dus wil je  laten zien dat je het serieus meent dan zou ik de volgende data in je agenda schrijven:

7 februari – Dag van de roos ( Rose day)

8 februari – Aanzoek doen Dag (Propose day)

9 februari – Chocoladedag (Chocolate day)

10 februari – Knuffelbeestendag (Teddy Day)

11 februari – Beloftedag (Promise Day)

12 februari – Knuffeldag (Hug Day)

13 februari – Kusdag (Kiss Day)

14 februari – Valentijnsdag (Valentine Day)

*voor meer uitleg, klik hier

Slap Day is de eerste dag van de Anti-Valentijnsweek

Is je hart gebroken op Valentijnsdag of is pas je relatie beëindigd of wil je die beëindigen? Dan is de Anti-Valentijnsweek (15 – 21 februari) dé week voor jou! We beginnen op 15 februari met Slap Day. Slap Day is niet een dag om fysiek gewelddadig te worden, het gaat over het laten klappen van je relatie. Om al je frustraties en boosheid kwijt te raken is Kick Day in het leven geroepen. Tip: gebruik hiervoor een boksbal. Op parfumdag (Perfume Day) geef jij je allerbeste vriend/vriendin een flesje parfum cadeau omdat ze er altijd voor je is. Flirting Day behoeft geen verdere uitleg naar ik mag aannemen. Confession Day gaat meer over toegeven dan biechten. Aan jezelf toegeven dat je verliefd bent is soms net zo moeilijk als het vertellen. Als je iemand verschrikkelijk mist dan laat je dat op Missing Day weten. Last but not least: the final Breakup Day. Het kan zijn dat vandaag plotsklaps een hoop relaties worden verbroken wat natuurlijk een hoop verdriet veroorzaakt. Maar je kan ook het positieve er uit halen en beseffen dat Breakup Day de eerste dag is dat iedereen mag weten dat je weer single bent en klaar bent om de échte ware liefde van je leven te ontmoeten. Tis wel handig dat je dan eerst je status op social media verandert in single.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.