28 maart – Tweede Paasdag | Dag van het Landschap | 3FM Awards 2016

Tweede Paasdag

Er is een grote kans dat je vandaag al dan niet verplicht naar een meubelboulevard gaat of op visite bij de (schoon)familie. Wat zijn de alternatieven voor Tweede Paasdag? Boswandeling? Als het weerbericht voor vandaag klopt dan nodigt het weer niet echt uit om een lekkere boswandeling te gaan maken, de kans dat je geraakt wordt door een afgebroken tak is reëel aanwezig met windkracht 6. Naar een Paasmarkt in Den Haag bijvoorbeeld? Met een 90% neerslagkans kan dat zorgen voor een behoorlijk nat pak.

Dan maar op zoek naar binnen activiteiten.Wat dacht je van het N-Hollands Oldtimer Festival 2016, kattenshow Mundikat in Nieuwegein, Mega Vlooienmarkt in Eelde of ga naar het museum! Diverse musea hebben op Tweede Paaasdag speciale activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Limburgs Museum.

Dag van het Landschap

Sinds enkele jaren organiseren het Brabants Landschap en IVN op Tweede Paasdag wandelexcursies in diverse natuurgebieden, dat wordt de Dag van het Landschap genoemd.
Op tien toplocaties in Brabant kun je om 12.00, 13.30 en 15.00 uur deelnemen aan een anderhalf uur durende wandelexcursie. De wandelexcursies die om 13.30 beginnen zijn speciaal voor jonge gezinnen, helaas moet de trouwe viervoeter thuisblijven.

Aangezien het KNMI voor het hele land code geel heeft afgegeven lijkt het me raadzaam om bijvoorbeeld op de webiste van het Brabants Landschap  om te checken of de wandelexcursies doorgaan.

3FM Awards 2016

De eerste editie van de 3FM Awards was in 2005 en vorig jaar werd de 3FM Awards voor het eerst verdeeld in twee events: de awardshow en het 3FM Awards Festival. Gastheer van de twaalfde editie van de 3FM Awards is TivoliVredenburg in Utrecht.

Wie kunnen er stemmen voor de 3FM Awards?

Het zijn de luisteraars van NPO 3FM die stemmen op hun lievelingsartiest en daar rollen dan vervolgens de winnaars uit van de 3FM Awards. Met recht kun je spreken van een echte publieksprijs behalve “de Schaal van Rigter” prijs, die wordt uitgereikt aan de artiest die het meeste op de radio te horen was met zijn of haar single.

Vergeet niet dat:

  • je tot 10.00 uur kunt stemmen op jouw favoriete artiest(en)
  • TivoliVredenburg toegankelijk voor rolstoelers is
  • vanaf 15.00 uur de deuren geopend zijn
  • de 3FM Award Show om 20.30 uur in de Ronda begint
  • als je jonger dan 16 jaar bent je toestemming van je ouders nodig hebt

Je hoeft niet naar de meubelboulevard vandaag, er zijn nog genoeg andere activiteiten waar je naar toe kan!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.