19 december – Top 2000 | Mijn jaar in vogelvlucht

Top 2000

Het is haast niet te geloven maar er staat vandaag géén enkel (inter)nationale “dag van” vermeld in de agenda. Dus ik mag mijn eigen creativiteit aanboren. Waar ga ik het over hebben? Ik ga het over de Top 2000 hebben want juist vandaag wordt de volledige lijst van dit jaar in het Top 2000 Café in Beeld en Geluid bekendgemaakt. Altijd een belangrijk moment in mijn bestaan, op welke plaats zijn mijn favorieten dit jaar geëindigd.

Als ik ergens naar uitkijk dan is het wel naar de Top 2000. De hele dag staat de radio (of tv) aan om maar niks te missen. het liefst sluit ik me een week op. Het is zo jammer dat een mens ook moet slapen.

Top 2000 Café

Helemaal top is het om als toeschouwer aanwezig te zijn bij de uitzending van de Top 2000. Als ik zie hoe geweldig de mensen zich in het Top 2000 Café amuseren dan word ik daar gewoon vrolijk van. De 15.000 toegangskaarten die op 26 november in de voorverkoop gingen zijn allemaal verkocht. Geen nood, hetzelfde aantal is gereserveerd voor de verkoop aan de kassa (€ 3.00 per persoon) Je moet dan wel rekening houden met een wachtrij. Behoor jij tot de gelukkige die een kaartje hebben gescoord dan mag je 30 minuten het Café in. De openingstijden zijn:

  • 25 december 7.45 – 3.00 uur
  • 26 t/m 30 december 5.00 – 3.00 uur
  • 31 december 5.00 – 20.15 uur (na 20.15 uur alleen met reservering)

Mijn jaar in een vogelvlucht

Het was een jaar waarin we behoorlijk veel hebben geklust; we hebben muren gemetseld en gevoegd, voor- en achtertuin aangelegd, deuren geschuurd, geplamuurd en in de verf gezet. Zo zijn er nog tal van andere klussen op te noemen. Gelukkig hebben we weer veel hulp gehad, zonder hen waren we lang zo ver niet.

We hebben dit jaar ook flink geoefend voor de 10 kilometer MS Motion sponsorloop. Helaas is het bij oefenen gebleven, slechts een week van te voren brak ik mijn kuitbeen en liep meervoudig bandenletsel op. Maar wat een geweldige club vrienden en familie zaten er in *Team Gina*. Ze hebben me in mijn rolstoel met mijn been in het gips 10 kilometer lang op sleeptouw meegenomen.

Dit jaar ook diverse keren naar een voetbalwedstrijd geweest. Natuurlijk naar mijn cluppie PSV en naar onze Nederlandse trots: de OranjeLeeuwinnen . Wat voor mij onvergetelijk was was die keer dat wij mijn pa en ma meegenomen hadden naar een wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen. Het was voor mijn moeder (81 jaar) de allereerste keer dat ze überhaupt naar een voetbalwedstrijd ging. Ik heb genoten van onze OranjeLeeuwinnen  en helemaal van mijn ouders.

Onderweg naar 2019

Inclusief vandaag duurt 2018 nog 13 dagen, we maken ons op voor een nu al enerverend nieuw jaar. Onze oudste zoon vertrekt begin maart naar Australië, geen idee wanneer we hem weer zien. Mijn ouders zijn in mei 60 jaar getrouwd en dat gaan we natuurlijk op een leuke manier vieren. Op 15 juni zullen we aanwezig zijn bij de WK groepswedstrijd van onze Leeuwinnen tegen Kameroen. Tot slot: *Team Gina* zal ook in 2019 deelnemen aan de MS Motion sponsorloop. Doe eens gek, loop mee of wordt sponsor. Neem gerust contact me me op voor meer informatie of om je aan te melden voor *Team Gina* editie 2019.

Langs deze weg wil ik alle lezers, nieuwsbriefabonnees en volgers van dagenvanhetjaar.nl alvast hele fijne kerstdagen wensen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.