9 juli tm 20 juli – Zomerreces dagenvanhetjaar

Zomerreces vanwege operatie

Ik noem het zomerreces, en dat is het ook wel een beetje, maar wel noodgedwongen.
Vandaag, donderdag 9 juli, zal ik een tweevoudige operatie ondergaan aan mijn elleboogzenuw en polszenuw. De zenuwen zitten in de knel en tijdens de operatie worden de zenuwen vrijgelegd zodat ik verlost zal zijn van dag en nacht tintelingen en pijn in mijn linkerhand.

Aangezien ik linkshandig ben en het team van dagenvanhetjaar bestaat uit Me, Myself and I, zal er even geen blog verschijnen. Het wordt sowieso een uitdaging de aankomende dagen want met mijn rechterarm doe ik normaal vrij weinig, en dat is niet voor niets. 😉
Na 10 dagen mogen de hechtingen er weer uit en ik verwacht dat ik dan weer “in de pen kan klimmen” om mijn dagelijkse verhalen met jullie te delen.

De eerste blog zal naar verwachting verschijnen op 21 juli, mocht het toch niet lukken voor die dag dan zal ik natuurlijk jullie daar van op de hoogte brengen.

Twitter

Wel ga ik proberen om dagelijks een tweet te versturen zodat jullie toch op de hoogte zijn van welke “dag van” het is. Dat moet me toch wel lukken met mijn rechterhand. Mocht het niet lukken dan zie je hieronder een overzicht staan met niet alleen “dagen van” maar ook evenementen en festivals.

Wil je het complete overzicht aan festivals in binnen- en buitenland zien? Klik hier.

Overzicht tot en met 20 juli

9 juli – Taribush Kuna Festival 9-10-11-12 juli
10 juli – North Sea Jazz Festival | HanzeWaterkantfestival 10-11-12 juli
11 juli – North Sea Jazz Festival | Landelijke Open Imkerijdagen | Wereldbevolkingsdag (UNFPA)
12 juli – North Sea Jazz Festival | Landelijke Open Imkerijdagen | Keverdag in Noord-Holland
13 juli – Palm Parkies Dordrecht Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal en Tilburg ( tot eind aug)
14 juli – Quatorze Juillet, de viering van de Franse Revolutie in Maastricht
15 juli – ZomerFestival Guldenberg Klassiek 15-16-17-18-19 juli |  World Youth Skills Day (WYSD)
16 juli – Texelse Dag van het Schaap
17 juli – A Night In The Woods | Tilburgse Kermis
18 juli – A Night In The Woods | Tilburgse Kermis | Nelson Mandela-dag | Suikerfeest
19 juli – A Night In The Woods |Tilburgse Kermis
20 juli – Tilburgse Kermis heeft Roze Maandag

Vakantiegroet

Ga je op vakantie of blijf je thuis? In ieder geval veel plezier met wat je ook gaat doen en voor de vakantiegangers….kom weer veilig terug!

De eerste volgende blog zal op 21 juli verschijnen. Tot ziens!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.