doel afbeelding ondersteuning blog dierendag

4 oktober – Dierendag | Grootouderdag | Nationale Tacodag | Wereldmissiedag van de Kinderen | World Communion Sunday | Eet Geen Dierendag | Herdenking Bijlmerramp | Wereld Ruimtevaart Week | Open Bedrijvendag (BE) | Wodka Dag

Dierendag

Dierendag, een dag waarop veel dierenbezitters zich laten verleiden door de commercie. De ene advertentie na de andere die ons aanmoedigt om voor dierendag een diepte investering te maken voor onze geliefde viervoeter. Het zal mij niet verbazen als meer dan helft van de (huis)dierenbezitters gezwicht zijn onder de druk van de reclamespotjes. Ben jij ook zo’n type die voor dierendag thuiskomt met een extra rubberen massagebal, een kong, piepend speelgoed of een pluche speelgoed Wellicht wordt er een extra kluif gekocht of iets lekkers voor door het eten? Ik heb een boud voorstel. Als je nu eens 10% van je huisdierendagaankoop doneert aan een stichting die honden in nood redt?

Woefjes in Nood

Ik wil je graag aan één zo’n stichting voorstellen; Woefjes in Nood. Zij verzorgen de opvang, rescue, adoptie en bemiddeling van honden die in nood zitten. Woefjes in Nood legt de focus op de volgende rassen: Maltezer, Boomer en/of Shih Tzu honden.

Deze Stichting durf ik met een gerust hart aan je voor te stellen omdat wij daar zelf zeer goede ervaringen mee hebben gehad. Het geld dat je doneert komt 100% ten goede aan de hondjes welke in Nood zijn. Het geld wordt puur en alleen besteed aan medische kosten, behandelingen en verzorging. Voer, speeltjes, benzinekosten vervoer en dergelijke komen voor rekening van de vrijwilligers zelf. Hierdoor is de Stichting in staat om zoveel mogelijk hondjes te helpen.

Wil je inzicht in de financiën van Woefjes in Nood? Dat kan ten alle tijden worden opgevraagd. Transparantie staat hoog in hun vaandel.

Graag wil ik onze Loes aan je voorstellen.

Loes is een ex-fokteefje van bijna 6 jaar oud. In haar leven heeft ze verplicht 5 nestjes gekregen. Elke keer werden haar pups via een keizersnede gehaald. Haar pups heeft ze nooit lang bij haar mogen houden want die werden voor grof geld verkocht. Je hart breekt als je hebt gezien waar Loes moest bivakkeren en hoe ze eruit zag. Loes werd door Woefjes in Nood ondergebracht bij een geweldig opvanggezin. Daar kreeg zij alle liefde en goede zorg die ze nodig had. Haar gebit werd gesaneerd en Loes werd door de dierenarts onderzocht. Alles op kosten van de Stichting. Loes werd gesocialiseerd en leerde aan een tuigje lopen. Door het opvanggezin is er heel veel tijd en liefde besteed aan Loesje. Zoals elk opvanggezin bij Woefjes in Nood doet.

Iedere hond verdient een gouden mandje

Wij hebben heel bewust voor een ex-fokteefje gekozen in plaats van een puppy. Hoe meer hondjes als Loes we kunnen helpen aan een gouden mandje hoe beter. Daarom stel ik ook voor om een Stichting als Woefjes in Nood financieel te ondersteunen. Denk op Dierendag niet alleen aan je eigen hond. Geef honden zoals Loesje een tweede kans. Klik hier als je wilt doneren of meer info over Woefjes in Nood wilt. Help Hen Helpen!

Er staan voor vandaag nog meer dagen in de agenda vermeld:

Door COVID-19 afgelast of veranderd qua invulling:

Deel dit bericht