21 december – Wereld Orgasme Dag

Er is een feestdag in december die het leed tussen het verplichte gourmetten doet verzachten: Wereld Orgasme Dag. De initiatiefnemers menen dat het massaal en tegelijkertijd hebben van een orgasme, bijdraagt aan een toename van positieve energie in het energieveld van de aarde. Een collectief orgasme zou zelfs bijdragen aan de wereldvrede. Het zou meer effect hebben dan bidden. O ja, het moet natuurlijk wel synchroon gebeuren, dus kijk even op de link, dan weet je wanneer je in actie moet komen voor de wereldvrede.

Meer info over Wereld Orgasme Dag? Klik hier.   Global Orgasm for Peace, more info here.

Als je dan toch een orgasme “moet” krijgen dan ook maar goed, ja toch? Om deze dag tot het hoogtepunt van de week, voor sommige van het jaar, te maken kun je  hulpmiddelen gebruiken. Er zijn gelukkig genoeg winkels en webshops waar je dat kunt bestellen. De eerste die mij te binnen schiet is Christine le Duc, maar dat komt omdat er een vroegere schoolvriendin van mij in deze zaak te Hilversum werkt.

Het hebben van een orgasme, is niet alleen lekker maar ook nog eens goed voor je.
Dus ook al heb je niet zoveel zin, omdat je net je lekkere warme hoodie en je geitenwollen sokken aan hebt getrokken, lees even de volgende voordelen van het vrouwelijk orgasme:
1. Een orgasme houdt je vrouwelijke lichaamsdelen gezond
2. Een orgasme werkt pijn verlichtend
3. Een orgasme beschermt je hart
4. Een orgasme helpt je beter slapen
5. Een orgasme houdt je in vorm en helpt je afvallen
6. Een orgasme zorgt voor een beter doorbloeding

Ik zie menig man/vrouw, die dit stukje leest al in zijn/haar handen wrijven want deze voordelen kunnen gebruikt worden wanneer de partner geen zin heeft. Dan ga je de volgende situatie krijgen: “Ja maar schat, denk nou eens aan al die voordelen. Je zegt dat je hoofdpijn hebt maar een orgasme is pijn verlichtend, werkt beter als een paracetamolletje hoor. En je zegt dat je zo slecht slaapt de laatste tijd, wist je dat je na een orgasme juist beter kunt slapen? Kom lieverd we gaan samen naar een hoogtepunt werken zodat jij hoofdpijn vrij goed kan slapen. Ik offer me wel op”.

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.