21 augustus – Nacht van de Romantiek | Werelddag van de Ondernemers | Dag van de Romantische Muziek

Nacht van de Romantiek op de Zeedijk

Maandag is het Hartjesdag maar zoals gebruikelijk wordt de dag ervoor de Nacht van de Romantiek gehouden.
En om de Nacht van de Romantiek te vieren zullen vannacht op de Amsterdamse Zeedijk allerlei kleinschalige optredens in diverse cafés en restaurants zijn. Voel jij het ook? Love is in the air tralalalalalaaaaa

Alles over het wat, hoe en waarom Hartjesdag lees je in de blog van morgen.

Werelddag van de Ondernemers

Elk jaar wordt op 21 augustus World Entrepreneurs’ Day (WED) gehouden. Het doel van deze werelddag is om mensen te vertellen wat ondernemerschap, innovatie en leiderschap precies inhoudt. Het is de perfecte dag om mensen aan te moedigen een bedrijf te beginnen. WED is de dag van de oprichters, managers, producenten, aannemers, industriëlen, innovators, bestuurders, ontwerpers en producenten onder ons.

Voor elk bedrijf biedt Werelddag van de Ondernemers natuurlijk een mooie gelegenheid om het entrepreneurship in het zonnetje te zetten maar ook om kennis en expertise over de bühne te brengen.

Dag van de Romantische Muziek

Alweer de30ste editie van de Dag van de Romantische Muziek in het Park bij de Euromast. Een geweldige muzikale dag met alles er op en er aan. De verwachting is dat het weer wat kan tegenvallen maar geen reden om weg te blijven, er zijn twee grote tenten geplaatst. Ongeacht de weersvoorspelling ga naar het Park onder de Euromast toe want er staan weer een groot aantal zeer aansprekende musici voor je klaar.

Alleen maar muziek? Nee hoor…….

Er valt meer te beleven in het Park bij de Euromast, er is een Romantische Markt met kraampjes met ambachtelijke producten van onder andere de kleine Rotterdamse ondernemer. Natuurlijk mag het ParkProeven niet ontbreken; je treft op verschillende plaatsen in Het Park heerlijke gerechten aan van de Rotterdamse traiteurs, restaurants en specialisten. Dat wordt smikkelen en smullen!

Er staan vandaag ook nog een aantal bruidjes en bruidegommen te trappelen op het gras want net zoals vorig jaar kun je trouwen of je belofte vernieuwen op de Dag van de Romantische Muziek.

La Vie Romantique!

Maar vandaag draait het natuurlijk om de concerten. Je luistert al nippend aan je glaasje jubileumrosé zittend naast je picknickmand of flanerend in je “romantische” outfit naar sfeervolle klassieke en populaire romantische muziek, zigeunermuziek en aria’s.

Trouwen op de Dag van de Romantische Muziek onder de Euromast? Ja ik wil! 😉

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.