8 januari – Amsterdam Fashion Week

24ste Amsterdam Fashion Week is van 8 t/m 18 januari

Persoonlijk word ik niet warm of koud van de mode. Ik draag wat ík leuk vind en laat me niet iets opdringen omdat het toevallig “in de mode” is. Daarom ben ik ook geen blogger geworden over mode, lifestyle en al dies meer.
Maar er zijn genoeg mensen die “de mode” gé-wel-dig vinden en de datum van de Amsterdam Fashion Week al lang en breed met rood in de agenda hebben geschreven.

Stress!

Wat moet je in hemelsnaam aan? Want er hangt natuurlijk niks geschikts in de kledingkast en wat er hangt is zooooo 2015 dat kan echt niet meer! Heb bijna medelijden met de “gelukkige” die op 14 januari naar de openingsavond van de catwalkshows mogen gaan. Maar ik, ja ik!, kan hulp bieden bij het uitzoeken van de juiste garderobe voor u!
Wees niet bang, ik ga geen stijladvies geven en ik bied mezelf niet aan als uw Personal Shopper. Deze modehork heeft een tip: kijk eens op de website van fashionweek-nederland.instantmagazine.com. Alles wat daar op staat is afkomstig van de beste Nederlandse designers.
Je hoeft dan alleen nog maar naar de kapper voor een modern kapsel!

Check, check, dubbelcheck!

Net zoals vorig jaar melden diverse websites dat het vandaag de door de UNESCO uitgeroepen Werelddag van de Alfabetisering zou zijn. Echter als je de webiste van de UNESCO checkt dan staat daar toch echt dat het op 8 september Internationale Dag van de Alfabetisering is. Deze dag valt in de Nederlandse Week van de Alfabetisering. Om een “Wie is de Mol” quote te gebruiken: “ niets is wat het lijkt” . 😉

Welke “dag van” is het dan vandaag?

Geloof het of niet, geen speciale “dag van” op vrijdag 8 januari. Als je naar het buitenland kijkt daar word je echt (nog meer ) overspoeld. Zo is het vandaag bijvoorbeeld:

Dan valt het in Nederland nog wel mee met de “dagen van”, toch?

“Hello” Elvis Presley

Vandaag is de geboortedag van Elvis Presley, The King of Rock and Roll! Wist je dat zijn album “If I Can Dream: Elvis Presley With the Royal Philharmonic Orchestra” Adele van de eerste plaats heeft verstoten in the Record Store Charts in Engeland? Het beste cadeau dat hij zou hebben gekregen voor zijn 81ste verjaardag!

Wat is jouw favoriete Elvis song? De mijne: Muss i denn zum Städtele hinaus. Word daar altijd zo vrolijk van!
 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.