23 februari – Huishoudbeurs in Amsterdam RAI

De Huishoudbeurs; Welcome to the Future.

Laat je verrassen in de Store of the Future, daar vind je innovaties voor in het huis maar ook buitenshuis en persoonlijke verzorging. En dat is nog niet alles wat de huishoudbeurs te beiden heeft. Dit jaar kun je gratis 5 grote side-events bezoeken: Azië Pasar Malam Festival, Best Friend Event, liever thuis!, Negenmaandenbeurs en Festival Fantastique.

De Huishoudbeurs is van zaterdag 20 tot en met zondag 28 februari 2016 en vind je in RAI Amsterdam.

Wist je dat?

De eerste officiële Huishoudbeurs was in 1950 in Den Haag en was een echte vakbeurs voor de huisvrouw maar sinds 1955 wordt de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI gehouden. Het werd toen ook anders genoemd, “Het domein der Vrouw”. De oorsprong van de Huishoudbeurs ligt echter rondom het jaar 1920 toen de Amsterdamse Dameskroniek, “het weekblad voor de ontwikkelde vrouw”, een zogenaamde Damesbeurs in theater Bellevue organiseerde.

Tegenwoordig trekt de beurs ongeveer een kwart miljoen bezoekers, hoofdzakelijk vrouwen maar ongeveer 10% van het totaal aantal bezoekers is man.

De Huishoudbeurs is van alle markten thuis

Als je van een preuvement houdt dat ben je op de Huishoudbeurs op de goede plek, je kunt er namelijk de hele dag de lekkerste hapjes en drankjes proeven. Of je bent meer het type “ik steek graag de handen uit de mouwen”, ook dan is de Huishoudbeurs de place to be! Er worden diverse creatieve workshops gegeven, zoals een workshop haken of een workshop plantenhanger knopen met Zpagehtti garen, beide workshop kosten € 5,- . Wil je meer meer informatie? Ga dan naar www.sieradenenzo.nl.
Houd je van bewegen dan kun je gratis mee doen met bijvoorbeeld hoelahoepen of braingym. Niks is te gek op de Huishoudbeurs.

Waar ik naar uitkijk is het Azië Pasar Malam Festival! Dat is pure verwennerij voor geest, lichaam en bovenal maag.

Kick-off van de Week van het Cholesterol

Als je na een hele dag proeven en eten wilt weten hoe het met je cholesterolgehalte is gesteld dan kun je in het segment Happy & Healthy jouw cholesterol laten testen.
Wist je dat maar liefst 65% van de mensen tussen de 30-70 jaar een verhoogd cholesterol heeft en wist je dat juist dát één van de risicofactoren is voor hart- en vaatziekten? Als je een hoge bloeddruk, reuma of suikerziekte hebt, of in je familie komen hart- en vaatziekten voor dan loop je sowieso een groter risico en is het belangrijk dat je cholesterol niet hoog is.

Hoe kun je voorkomen dat je een te hoog cholesterol hebt? Gezond eten, voldoende bewegen, niet roken.

Online je toegangskaart bestellen scheelt € 3,00 (excl. Servicekosten). Veel plezier op de Huishoudbeurs!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.