21 december – Wereld Orgasme Dag | Dag van de Korte Film

Wereld Orgasme Dag

Er is een feestdag in december die al het aankomend leed van het verplichte gourmetten met de Kerstdagen doet verzachten: Wereld Orgasme Dag. De initiatiefnemers van deze dag menen dat het massaal en tegelijkertijd hebben van een orgasme bijdraagt aan een toename van positieve energie in het energieveld van de aarde. Een collectief orgasme zou zelfs bijdragen aan de wereldvrede. Het zou meer effect hebben dan bidden.
O ja, het moet natuurlijk wel synchroon gebeuren.

Waarom op 21 december?

Om een tijd en dag te bepalen waarop we tegelijkertijd een orgasme gaan krijgen werd een bepaalde gebeurtenis genomen die van oudsher wereldwijd als een feestelijke dag werd en wordt gezien. Namelijk de winterwende ( zonnewende ), de kortste dag van het jaar. Vanaf vandaag worden de dagen weer langer. De duistere, donkere dagen worden verjaagd door het licht. Een euforisch moment, en dat is het krijgen van een orgasme toch ook, een euforisch moment?

Hoe laat?

Zet je wekker want om 05.49 is bij ons de tijd van de zonnewende! Ben je niet in Nederland, klik dan hier voor de juiste tijd. Want we moeten wel op de juiste tijd klaar komen anders gaat het hele idee achter het bereiken van wereldvrede naar de knoppen.

Als het dan toch moet….

Het hebben van een orgasme, is niet alleen lekker maar ook nog eens goed voor je. Dus ook al heb je niet zoveel zin omdat je heerlijk in je warme bed ligt te slapen, lees even de volgende voordelen van het vrouwelijk orgasme:

  • het houdt je vrouwelijke lichaamsdelen gezond
  • het werkt pijn verlichtend
  • het beschermt je hart
  • het helpt je beter slapen
  • het houdt je in vorm en helpt je afvallen
  • het zorgt voor een beter doorbloeding

Ik zie menig man/vrouw, die dit stukje leest al in zijn/haar handen wrijven want deze voordelen kunnen gebruikt worden wanneer de partner zegt geen zin te hebben. Dan ga je het volgende krijgen: “Ja maar schat, denk nou eens aan al die voordelen. Je zegt dat je hoofdpijn hebt maar een orgasme is pijn verlichtend, werkt beter als een paracetamolletje hoor. En je zegt dat je zo slecht slaapt de laatste tijd, wist je dat je na een orgasme juist beter kunt slapen? Kom lieverd we gaan samen naar een hoogtepunt werken zodat jij hoofdpijn vrij goed kan slapen. Ik offer me wel op”.

Dag van de Korte Film

In veertien Europese landen wordt op de korste dag van het jaar de Dag van de Korte Film gevierd. Een evenement dat pas sinds 2012 wordt gehouden om meer aandacht te kweken voor de korte film. In Nederland kun je vandaag in 30 filmhuizen in Nederland terecht om deze dag te vieren. Klik hier voor een locatie en meer informatie.

In de maanden augustus en september zijn dit jaar de meeste kinderen geboren.* Bedankt voor het meedoen aan Wereld Orgasme Dag 2014!

*(bron: CBS)

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.