afbeelding versterkt werelddag voor vakbeurzen

2 juni – Werelddag voor Vakbeurzen | Wereld Hardloopdag | Internationale Sekswerkersdag | Dag van de Medicatieveiligheid | International Film Festival Rotterdam (IFFR)


6e editie Werelddag voor Vakbeurzen

De jaarlijks Werelddag voor Vakbeurzen (Global Exhibitions Day) is opgezet om de Exhibition Industry regionaal en wereldwijd te promoten. De COVID-19-pandemie heeft aanzienlijk nadelige en mogelijk blijvende gevolgen gehad in bijna alle bedrijfssectoren en regio’s voor de wereldeconomie. Daarom zijn valbeurzen zo belangrijk, zij zijn de sleutel tot de wederopbouw van economieën. Vakbeurzen zijn wereldwijd een stimulans voor bedrijfsgroei voor lokale economieën. Beurzen zijn de marktplaatsen en ontmoetingsplaatsen voor hele bedrijfstakken, regionaal, nationaal en internationaal. Dit jaar zullen ze een nieuwe rol spelen: het herbouwen en herstellen van samenlevingen.

Hoe geven vakbeurzen de economie een boost?

Wil je de economie een boost geven dan zijn beurzen daarbij noodzakelijk. Je kunt veel online regelen maar het vertrouwen tussen klant en leverancier kan niet worden opgebouwd en onderhouden met digitale media alleen. Als je iemand echt in de ogen kan kijken heeft een grote toegevoegde waarde. Op vakbeurzen wordt jaarlijks € 251 miljard aan bedrijfsverkopen omgezet. Vakbeurzen zijn een bewezen en betrouwbare methode om bedrijfsgroei te stimuleren. Maar, als ik even negatief mag worden, behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.

Wereld Hardloopdag

Wereld Hardloopdag (Global Running Day) wordt jaarlijks op de eerste woensdag van juni gehouden. Ook dit jaar, corona-pandemie of nie. Zij het dan op gepaste afstand of virtueel. Het doel van Wereld Hardloopdag blijft hetzelfde: deel je passie voor hardlopen en probeer anderen te inspireren om ook te gaan hardlopen of überhaupt te gaan bewegen. Juist nu in deze corona tijd is bewegen belangrijker dan ooit. Veel mensen pakken het hardlopen op om hun hoofd leeg te maken, actief te zijn en gezond te blijven. Meedoen aan Wereld Hardloopdag gaat niet om hoe snel je rent of hoe ver je gaat. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om actief te zijn.

Meedoen aan de Wereld Hardloopdag?

Deelname aan Wereld Hardloopdag is eenvoudig. Trek tussen 1 juni en 6 juni je hardloopschoenen aan en ren of loop minimaal 1.61 kilometer (1 mijl). Zo ren je samen met duizenden andere deelnemers de wereld rond. En als je dan toch bezig bent; maak een runfie en deel deze op social media met de hashtags #NYRRVolvoVirtualRacing en #GlobalRunningDay.

Wat staat er nog meer gepland op deze zonnige woensdag?

Deel dit bericht