28 september – dagenvanhetjaar gaat stoppen

Met pijn in het hart moet ik je vertellen dat ik ga stoppen met dagenvanhetjaar. Niet omdat ik het niet meer wil doen maar omdat een nieuwe persoonlijke zware medische uitdaging op me ligt te wachten. Nu ga ik een onzekere toekomst tegemoet, die ik strijdvaardig te lijf zal gaan. En daar zullen de aankomende weken/maanden al mijn kracht en energie in gaan zitten.

Wat begon als een hobby met geen enkele lezer is uitgegroeid tot iets waar ik trots op ben. Vele trouwe volgers en lezers. Heb er van genoten om dit te doen. Bijna 8 jaar heb ik dagelijks een blog geschreven over allerlei uitlopende onderwerpen. Altijd geprobeerd om de onderwerpen op een begrijpelijke manier te vertalen en op “papier” te zetten. Bedankt voor jullie jarenlange interesse in mijn schrijfsels.

De blog zal tot einde van dit jaar online blijven staan, daarna haal ik deze er af.  Of er moet iemand zijn die dagenvanhetjaar van me wil overnemen. Met de groet Het ga je goed! neem ik afscheid. 

Gina Makken

Deel dit bericht