afbeelding versterkt wereld orgasmedag

21 december – Wereld Orgasmedag | Internationale Dalek-herdenkingsdag | Sint Thomasluiden | Europese Dag van de Korte Film | Kruiswoordpuzzel Dag | Winterzonnewende (Kortste Dag)

Wereld Orgasmedag

Er is een feestdag in december die al het aankomend gourmetleed van de Kerstdagen verzacht: samen komen op Wereld Orgasmedag. De initiatiefnemers van deze dag geloven dat het mondiaal en tegelijkertijd hebben van een orgasme bijdraagt aan een toename van positieve energie in het energieveld van de aarde. Een collectief orgasme zou zelfs bijdragen aan de wereldvrede. Het zou meer effect hebben dan bidden mits het natuurlijk synchroon gebeurd.  Zelfs in de meest orthodoxe religies is het doel van een orgasme de geest op het goddelijke te laten concentreren terwijl hij bezig is met creëren. Er is een menselijke traditie van duizenden jaren om juist tijdens een orgasme te bidden, aangezien een orgasme wordt beschouwd als een vergrootglas van gedachten. Wat je overtuigingen ook zijn, beschouw Wereld Orgasmedag als een leuk experiment.

Als hét dan toch moet op Orgasmedag dan…..

Ook al heb je niet zoveel zin omdat je bijvoorbeeld in die ene heerlijk zachte warme onesie op de bank zit en aan het bingewatchen bent, toch wil ik je wijzen op de volgende voordelen van het vrouwelijk orgasme:

  • het houd je vrouwelijke lichaamsdelen gezond
  • het werkt pijn verlichtend
  • het beschermt je hart
  • het helpt je beter slapen
  • het houd je in vorm en helpt je afvallen
  • het zorgt voor een beter doorbloeding

Hoe laat moet je aan de bak?

De winterzonnewende bepaalt hoe laat je aan de bak moet voor de wereldvrede. De officiële winterzonnewende valt dit jaar op 21 december om 16:59 uur in Nederland. Nu heb ik dus twee opties of ik laat het aan mij voorbijgaan of ik zorg dat ik vandaag thuiswerk. Mag jij raden wat ik ga doen. Ben je niet in Nederland, klik dan hier voor de juiste tijd want we moeten natuurlijk wel gezamenlijk op de juiste tijd klaarkomen anders gaat het hele idee van simultaan orgasmeren voor wereldvrede naar de knoppen.

Internationale Dalek-herdenkingsdag

Internationale Dalek-herdenkingsdag is een dag om de buitenaardse Dalek cyborgs te herdenken die voorkomen in de door de BBC’s gecreëerde sciencefiction serie Doctor Who. De robotachtige Daleks worden beschouwd als één van de grootste vijanden van de Time Lord. Op 21 december 1963 maakte The Daleks hun debuut. Het belangrijkste personage in de BBC sciencefiction serie Doctor Who is The Doctor. Hij is een ongeveer 750 jaar oude Time Lord: een buitenaards, op een mens lijkend, wezen afkomstig van de planeet Gallifrey. Wanneer hij voelt dat zijn einde nadert verandert hij zichzelf in een andere gedaante. Dit proces kan hij, volgens de serie, twaalf keer doormaken. Zijn dertiende lichaam zou dan ook zijn laatste zijn. Of dit ook werkelijkheid gaat worden?

Tijdens zijn tijdreizen probeert hij het universum en de aarde te redden van de zeer gevaarlijke wezens zoals Daleks en Cybermen. Sinds de Last Great Time War is The Doctor de laatst in leven zijnde Time Lord van Gallifrey.

Daleks zijn angstaanjagende schurken

Daleks staan bekend om dat ze elk ander ras in het universum willen uitroeien. De met metaal bedekte als een peper en zoutstel uitziende agressieve Daleks worden door sciencefictionfans gezien als een van de meest angstaanjagende schurken die ooit op televisie zijn vertoond. Uit een onderzoek van 2010 door het sci-fi tijdschrift SFX bleek dat de aartsvijanden van de Doctor de populairste fantasiewezens waren op televisie en op het grote scherm. Tegenwoordig zijn Daleks gemakkelijk te herkennen pictogrammen in populaire cultuur vooral in het Verenigd Koninkrijk.

Het zijn of klinken als een Dalek wordt soms gebruikt als een manier om te verwijzen naar iemand wiens gedrag of stem mechanisch of robotachtig klinkt.

En dit staat ook nog op de (inter-)nationale agenda vermeld:

Deel dit bericht