MS Motion Sponsorloop

Wij halen een streep door MS!

Voor het derde jaar op rij trekt *Team Gina* de wandelschoenen aan en gaan we de 10 kilometer lopen. Nou ja “we”….eerder “zij”, dit jaar ga ik proberen om op eigen kracht mee te rollen in plaats van mee te lopen. *Team Gina* bestaat uit ik zei de gek en familie en vrienden. Net zoals ik vinden zij het ook belangrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek. Niet alleen voor mij maar voor iedereen die aan de ongeneeslijke chronische ziekte MS lijdt. De gehele opbrengst van onze sponsorloop gaat, net zoals alle MS Motion sponsorenlopen in 2019, naar onderzoek naar de darmflora van mensen met MS.

De paden op, de lanen in.

De route loopt over Park Vliegbasis Soesterberg; een schatkamer vol met natuur en militair erfgoed. Ruim 100 jaar is Vliegbasis Soesterberg gesloten geweest voor publiek maar sinds 2014 is Park Vliegbasis Soesterberg opengesteld. En daar wandel je dan door heen, een gedeelte van de route loopt zelfs over de landingsbaan. Een hele ervaring!

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Schrijf je dan in op de pagina van *Team Gina*. Misschien zie ik je op 29 september op Park Vliegbasis Soesterberg!

Help jij ons om het streefbedrag van € 1.500,00 te halen?

Je hoeft natuurlijk niet mee te lopen om in actie te komen voor *Team Gina*. Je kunt bijvoorbeeld ook een donatiebox op het werk neerzetten, misschien bij je favoriete supermarkt of snackbar. Heb je interesse in het organiseren van een actie en heb je een donatiebox nodig of wil je meer informatie? Klik hier om een berichtje te sturen.

team gina